Aug 28, 2016

Wipro Latest Technical Test Paper 2016-2017


                          Wipro technical test paper

Wipro latest placement papers

Wipro latest placement papers 2016-2017. Aptitude and technical sample Questions.


Q1. A topic on Gandhijis Salt Satyagrah Movement Four sentences were given and you have to arrange them to make a paragraph.

ANS: CABD

Q2. What cant be changed by the user program?

ANS: Memory Map 

Q3. In which layer ROUTING is performed?

ANS: Network Layer

Q4. What is the output of the following code snippet

main()
{
printf(5+Fascimile);
}

ANS: Mile

Q5. What is the output

Int count=10,sum=0,*temp;
Temp=&count;
Sum=? &count;( It was actually given temp=? &count;
which is probably wrong)
printf(sum=%d count= %d temp=%d ,sum,count,*temp);

ANS: C 

Q6. Which one has no L-Value

i. a[i]
ii. i
iii. 2
iv. *(a+i) 

ANS: [iii]

Q7. In threaded binary for which traversal orders unused left and right links are used?

Q8. Which is false for binary tree?

i. Any node should have two children.
ii. At fourth level the number of node should be less than 16.

Q9. Which is true for binary search ?

i. Traversal scheme
ii.Greedy algorithm
iii. Divide and conquer algorithm

ANS: iii

Q10. What is the protocol used for getting the physical address by supplying IP address of a node?

i. ARP
ii. RARP
iii. BOOTP
iv. DHCP

ANS: i

Q11. If DELHI is coded as CCIDD then how BOMBAY will be coded?

Q12. Opposite meaning of SPUR.

Q13. Opposite of HARBINGER .

ANS: Follower

Q14. Opposite meaning of PROTRUSION.

Q15. Opposite meaning of RESTIVENESS.

ANS: Docility.

Q16. Find the odd one in a given analogy 

ANS: Mundane.

Q17. Find the analogy : SURPRISE : EXCLAMATION

ANS: Dismay:groan.

Q18. Find the analogy : Plateau : Taxonomy.

Q19. Question from congestion control topic:

ANS: source quench.

Q20. Question from kernel mode:

ANS: Disable Interrupts.

Q21. Which one is a page replacement algorithim.

i. fifo
ii. Least recently used.
iii. All of above.

Q22. Using two numbers And interchanging + and * there was a question.

ANS: some expression=22

Q23. For each hour an watch is going slow by 30 seconds. Now time is 8a.m. What will be the actual time at 8 p.m.

ANS: 7:54.

Q24. Question regarding while loop.

Q25. Alphabetical order L,M,---

ANS: F.

Q26. One puzzle:(I cant exactly remember this question giving brief idea of this question)there were four guys A,B,C,D. the older and younger relation is given . U have to find the age of the A

ANS: 7 years

Q27. Fallacy question: six sentences are given.

Q28. Nine people six floor. Conditions are given.(This was a very long paragraph).Peoples named like I,J,K,L,M,N,O,P,Q.

ANS: J.

Q29. A question regarding node.

Q30. A problem regarding age of father and son(very easy problem u can solve it).

Q31. A problem regarding age of father and son(very easy problem u can solve it).

Q32. Point out error in the following sentence:I got the book in the office and slipped it out.

i. I got the book.
ii. in the.
iii. office and .
iv. slipped it out.

ANS: iv

SHARE THIS POST   

0 Comments
Comments

Read Comment Policy
We have Zero Tolerance to Spam. Chessy Comments and Comments with Links will be deleted immediately upon our review.